Traveltroef, koffers vol korting!
contact

Binnen kijken bij Traveltroef

Over Traveltroef

De service van het reisbureau met het gemak en voordeel van het internet. Dat is Traveltroef. De wereld ligt tegenwoordig letterlijk aan uw voeten. We kunnen allemaal met internet omgaan en struinen sites af om inspiratie op te doen voor die ene geweldige vakantie. Natuurlijk wilt u nog wel de betrouwbaarheid, service en kwaliteit van het traditionele reisbureau. Eén plek op het internet waar u net als op het vertrouwde reisbureau vakanties kunt boeken. Traveltroef is een initiatief van het gerenommeerde Nederlandse Gorcums Reisburo BV en derhalve zijn ook de Nederlandse reis- en boekingsvoorwaarden van toepassing.

Traveltroef is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisbureaus en Stichting Garantiefonds Reisgelden. Beide organisaties staan garant voor betrouwbaar en deskundig advies. Naast veilig boeken kunt u bij Traveltroef ook veilig betalen via ons betaalsysteem Ogone.

Traveltroef is hét adres, waar alle kortingen van alle bekende Nederlandse en Duitse reisorganisaties zijn verzameld. Traveltroef biedt vroegboekkortingen, lastminutekortingen, groepskortingen, promoties, 2=1 acties, summerdeals en kassakortingen. Alles reeds in de prijs verwerkt!
Er is in de Benelux geen aanbieder van vakanties, last-minutes en vakantieaanbiedingen die zo goedkoop is als Traveltroef. Boek dus snel een vakantie en ga op reis met koffers vol korting!

Traveltroef is agent van alle bekende Nederlandse en Duitse reisorganisaties. Op Traveltroef is het aanbod van o.a. TUI, Alltours en Thomas Cook in één handige zoek en boek module terug te vinden. Wij zoeken voor u naar de goedkoopste aanbieder! Zo hoeft u niet zelf uren te zoeken op andere sites, maar krijgt u direct het goedkoopste aanbod!

Een stukje geschiedenis

Traveltroef is een initiatief van Gorcums Reisburo BV. Dit reisbureau is opgericht door Hugo en Janny Visch in 1975. Zij startten het reisbureau aan de Concordiaweg te Gorinchem in Nederland. Met de opkomst van reizen naar het buitenland, een koopmans-achtergrond en werkervaring in de reiswereld bij de ANWB in Den Haag, de ideale combinatie om een reisbureau te starten. Het reisbureau is continu met de tijd meegegaan, heeft het ingespeeld op de actuele vraag vanuit de markt en is gestaag en succesvol uitgebreid met filialen in onder andere Leerdam en Hardinxveld-Giessendam. Daarnaast is het altijd waakzaam gebleven op kwaliteit en zekerheid, maar vooral het verplaatsen in de gedachte van de consument.

Inmiddels is de dagelijkse leiding in handen van zonen Frank Visch (1975) en Ron Visch (1982). De nadruk ligt nu op vier labels: Regio Reisburo, PilootKOEN, Het ReisTeam en natuurlijk Traveltroef. Gorcums Reisburo BV investeert nu ook nog continu in de toekomst en staat open voor nieuwe uitdagingen. Met deze instelling is Gorcums Reisburo klaar voor de toekomst en wordt er altijd met hart en ziel gewerkt om uw droomvakantie uit te laten komen.

Heeft u vragen of wilt u advies? Team Traveltroef staat voor u klaar! Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Mocht u in de buurt zijn, kom dan gerust eens langs in onze winkel. Dat vinden wij namelijk hartstikke leuk!

Contact

Traveltroef
Arkelstraat 87
4201 KB Gorinchem
Nederland
03 808 09 63
info@traveltroef.be
www.traveltroef.be

Openingstijden

Winkelimpressie

Advies nodig?

Arkelstraat 87
4201 KB Gorinchem
Nederland

Openingstijden

03 808 09 63

 


 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Kunnen wij u helpen?
×
Webchat

Telefonisch contact
03 808 09 63
Aantal wachtenden: 0

Whatsapp: 0183-666777

Mail ons uw vragen
info@traveltroef.be

Openingstijden

 Bent u woonachtig in Nederland?
Klik dan hier ►

Chat
Géén servicekosten

Daarom boekt u bij Traveltroef

Wij gebruiken cookies.   Melding sluiten X